Animació de festes, pallassos, lloguer d'inflables, personatges, tallers, a Barcelona, Girona, Platja d'Aro, Costa Brava ...

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Aquest estiu no dubtis a gaudir de les nostres festes de l’espuma i el lloguer d’inflables

Soylafiesta.com és una empresa familiar dedicada a oferir serveis d’animació infantil, especialitzada a crear solucions personalitzades d’entreteniment per a tot tipus de festes i esdeveniments. Xous pallassos per a aniversaris, xous d’animadors, lloguer d’inflables, personatges infantils, tallers, festes d’escuma, discomóbil, brau mecànic, festes aquàtiques, i altres fem que les festes infantils, aniversaris, comunions, batejos, noces i celebracions siguin realment diferents.

Els nostres més de 24 anys d’experiència, ens permeten disposar d’una infraestructura en equips i material humà capaç d’oferir excel·lents propostes per a festes escolars, festes familiars, Ajuntaments, Càmpings i empreses.. Amb una gran varietat d’activitats, xous musicals, tallers, festes de l’escuma, discomóbil i més, fem que les festes infantils siguin simplement espectaculars.

Oferim cercaviles per a cavalcades de reis, carnestoltes i festes majors;dissenyem, muntem i executem Parcs Infantils de Nadal personalitzats, amb petits mitjans i grans formats.

Oferim una varietat de serveis com discomóbil, festes de l’escuma, jornades de portes obertes, decoracions amb globus per a inauguracions i aniversaris, lloguer d’inflables de piscina, deslizadores per a les festes d’estiu més divertides.

Per a les Discoteques més exclusives realitzem festes de l’escuma, toro mecànic i globus amb heli per a la decoració de les seves sales.

Si busques qui et pugui oferir lloguer d’inflables, pallassos per a aniversaris, personatges infantils, festes de l’escuma, discomóbil, tallers, jocs aquàtics, decoració amb globus i molts més serveis, Soylafiesta.com és la teva empresa. Som empresa capdavantera en serveis d’animació infantil amb resultat garantit.

ÚLTIMES NOTÍCIES

Veure totes les noticies