Serveis d'animació per a festes i esdeveniments

Barcelona - Girona - Costa Brava - Península i Balears

696127620 - 972816031

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Lloguer d'inflables infantils

Si estas pensant a organitzar una festa en una piscina, t'oferim els millors inflables i més divertits. Barres, tobogans i escaladors per fer la festa més divertida i refrescant.

Més

Festes de l'espuma

Les nostres festes d'escuma per a nens es diferencien per la música, la seva marxa i diversió ininterrompuda. Gran volum d'escuma que al costat de l'animació del nostre equip de monitors faran de la festa la millor diversió de l'estiu.

Més

Pallassos

Salchichon i Pildorita són una parella de pallassos animadors amb mes de 20 anys d’experiència portant alegria, diversió, entreteniment i molts riures a les festes i esdeveniments infantils

Més

Animadors

Animació per a festes infantils i esdeveniments a domicili a Barcelona, Girona i Tarragona. Ells són els encarregats d’aconseguir que la festa d’aniversari, aniversari, bateig o comunió sigui divertida i recordada per molt temps.

Més

Soylafiesta.com és una empresa familiar dedicada a oferir serveis d’animació infantil, especialitzada a crear solucions personalitzades d’entreteniment per a tot tipus de festes i esdeveniments. Xous pallassos per a aniversaris, xous d’animadors, lloguer d’inflables infantils, personatges infantils, tallers, festes d’escuma, discomóbil, brau mecànic, festes aquàtiques, i altres fem que les festes infantils, aniversaris, comunions, batejos, noces i celebracions siguin realment diferents.

Els nostres més de 24 anys d’experiència, ens permeten disposar d’una infraestructura en equips i material humà capaç d’oferir excel·lents propostes per a festes escolars, festes familiars, Ajuntaments, Càmpings i empreses. Amb una gran varietat d’activitats, show musicals, tallers, festes de l’espuma, discomóbil i més, fem que les festes infantils siguin simplement espectaculars.

Oferim cercaviles per a cavalcades de reis, carnestoltes i festes majors;dissenyem, muntem i executem Parcs Infantils de Nadal personalitzats, amb petits mitjans i grans formats. Oferim una varietat de serveis com discomóbil, festes de l’espuma, jornades de portes obertes, decoracions amb globus per a inauguracions i aniversaris, lloguer d’inflables de piscina, deslizadores per a les festes d’estiu més divertides. Per a les Discoteques més exclusives realitzem festes de l’espuma, toro mecànic i globus amb heli per a la decoració de les seves sales.

Si busques qui et pugui oferir lloguer d’inflables, pallassos per a aniversaris, personatges infantils, festes de l’escuma, discomóbil, tallers, jocs aquàtics, decoració amb globus i molts més serveis, Soylafiesta.com és la teva empresa. Som empresa capdavantera en serveis d’animació infantil amb resultat garantit.

ÚLTIMES NOTÍCIES

Veure totes les noticies

Deixa'ns el teu comentari

  • La fiesta volvió a ser fantástica, se lo pasaron super bien. Alguna tuvo una decepción porque no vinieron Salchichón y Pildorita, será en una próxima ocasión. Felicitar a Lorena, los niños encantados y los padres más, pinta super super bien. Gracias por todo. Servicio de hinchable y pintaras.

    Atanasio (Mataró) (28 de agosto) / /

  • Moltes gràcies pel servei d'ahir, va ser tot genial! perfecte! Manu encantador, i super amable i atent. Tot perfecte Gràcies. (Servei d'inflable de piscina)

    Rosa de Castellar del Valles / /

  • Vull dir-los el bé que va ser tot ahir. Ens va agradar moltíssim !!! Fa molt que ens coneixem i hem fet moltes festes amb vosaltres i sempre és garantia. La d'ahir com no podia ser diferent va ser una festa perfecta. Felicita els nois que ho van fer possible! Fins la propera.

    LAIA (LLORET DE MAR) / /