• Español
  • Català

BARCELONA · GIRONA · COSTA BRAVA · PENÍNSULA I BALEARS

ANIMACIONS INFANTILS PER A FESTES I ESDEVENIMENTS

696127620 - 972816031

BARCELONA · GIRONA · COSTA BRAVA · PENÍNSULA I BALEARS

ANIMACIONS INFANTILS PER A FESTES I ESDEVENIMENTS

696127620 - 972816031

BARCELONA · GIRONA · COSTA BRAVA · PENÍNSULA I BALEARS

ANIMACIONS INFANTILS PER A FESTES I ESDEVENIMENTS

696127620 - 972816031

BARCELONA · GIRONA · COSTA BRAVA · PENÍNSULA I BALEARS

ANIMACIONS INFANTILS PER A FESTES I ESDEVENIMENTS

696127620 - 972816031

Festes de Halloween

El 31 d’octubre de cada any, cada vegada amb més força, HALLOWEEN, és la festa inevitable.
Les festes de disfresses, a més de les bromes, solen ser les activitats obligades que AMPAS i escoles s’esforcen per organitzar.
Per a aquest dia, Soylafiesta.com ofereix:
Discomòbil amb animació, perquè encara que la festa és “de por” s’ha de fer amb molta alegria i diversió.
Túnel del terror, on zombis, morts vivents, bruixots, monstres, dràcules i vampirs esperen per tu.
La Bruixa endevina, si carpa endevinarà el futur i regalarà llaminadures terrorífiques per compartir amb els amics.
– El caníbal amb el seu calder gegant, no permeteu que “el caníbal” t’atrapi perquè el seu calder gegant pot fer-te desaparèixer.
Espectacle musical de Zombis, en una festa de terror no pot faltar “el ball dels zombis”.

Lloguer d'inflables

Disposem d’una gran varietat d’inflables de diverses mides per animacions infantils a Barcelona, Girona, Tarragona, Lleida, etc.
Jocs amb tobogans i obstacles, toro mecànic, pilotes de Zorb ball, Kartz, etc, perquè nens i adults es diverteixin. Portem els nostres inflables a aniversaris, festes infantils, comunions, bateigs, casaments i tot tipus d’animacions infantils.
Disposem d’inflables de terra, inflables amb piscina, inflables de piscina o altres tipus d’inflables.
Com a professionals entenem que el lloguer de jocs inflables pot representar un problema ja que han d’estar controlats i supervisats en tot moment.
Per aquesta raó Soylafiesta ofereix serveis d’animació que inclouen jocs inflables per assegurar en tot moment la diversió i seguretat dels nens. Allà on ho necessitis, Soylafiesta s’encarrega de portar-ho.

Animacions de festes

Oferim servei d’animació per a festes infantils a Barcelona, Girona i Tarragona a domicili. Els nostres animadors infantils són professionals, servicials, educats, atents i disposats. Són els encarregats d’aconseguir que la festa d’aniversari, bateig o comunió sigui divertida i recordada per molt temps.
Les nostres animacions infantils són molt interactives, fem jocs, balls, tallers, etc. Estan pensats perquè els protagonistes sempre siguin els nens.

Com animadors de festes infantils, sabem que cal ser simpàtics, creatius, divertits, tenir molta iniciativa i sobretot ser afectuosos, per guanyar-nos la confiança dels nens.

A més d’animadors per a festes infantils a Girona, Barcelona, Tarragona o Lleida, també som els primers interessats en l’èxit de la festa, el vostre èxit és també el nostre.

Actuació de pallassos

pallassos infantils

Salchichon i Pildorita són una parella de pallassos animadors que durant mes de 20 anys han portat alegria, diversió, i molts riures a les animacions infantils. El seu estil d’entretenir els fa diferents, perquè ofereixen una forma especial d’animació.
El show es destaca per ser completament interactiu, colorit i molt musical. Els seus jocs, la varietat i la capacitat d’adaptar-se a cada cas fa que les seves animacions siguin especials.
És un espectacle per a totes les edats. “Salchichon i Pildorita” diverteixen jugant fan el seu espectacle a tot tipus de festa infantil, des d’aniversaris, comunió, bateig, noces i qualsevol animació infantil.
També adapten el seu show a festes populars, comunitats, ajuntaments i tot tipus d’esdeveniments públics.
Si vols un espectacle de qualitat, amb un resultat excel·lent, per a una festa familiar o per a un gran esdeveniment, no dubtis a contractar l’espectacle dels pallassos. L’èxit està garantit!

Deixa'ns el teu comentari des del formulari de contacte

  • De part de tots els nens, els pares i tota la nostra família volíem dir moltíssimes GRÀCIES als animadors, a tu i a tot l'equip de Soylafiesta! Gràcies per haver regalat a nosaltres un dia inoblidable, una festa meravellosa i els records per a tota la vida. Els nens han donat octubre 10 a la festa. Estaven molt contents. Ara no podem imaginar les nostres festes sense vosaltres. Estarem en contacte! Salutacions,

    Julia & Co / /

  • Hola Oscar! Us felicito! Manu i Lore octubre 1! Els nens ho van passar molt molt bé i els grans ho vam gaudir molt veient-lo. Gràcies per tot. Ens veiem aviat

    Mercedes (Sant Feliu de Guixols) / /

  • La fiesta volvió a ser fantástica, se lo pasaron super bien. Alguna tuvo una decepción porque no vinieron Salchichón y Pildorita, será en una próxima ocasión. Felicitar a Lorena, los niños encantados y los padres más, pinta super super bien. Gracias por todo. Servicio de hinchable y pintaras.

    Atanasio (Mataró) (28 de agosto) / /

Últimes notícies