Animació d'esdeveniments - Platja d'Aro, Costa Brava, Girona, Barcelona...

¡ ANIMACIONS DIFERENTS !

Presentació SOYLAFIESTA

Servei d’animació Soylafiesta.com. Som una empresa de serveis d’animació infantil especialitzada a crear solucions personalitzades d’entreteniment per a tot tipus de festes i esdeveniments.

Amb pallassos, animadors, jocs inflables , personatges infantils, tallers i altres, fem que els aniversaris, comunions, batejos, noces i celebracions siguin diferents.

Els nostres més de 20 anys d’experiència , ens permeten disposar d’una infraestructura en equips i material humà capaç d’oferir excel·lents propostes per a festes escolars. Amb una gran varietat d’activitats, xous musicals, tallers , festes de l’escuma, *discomòvils i més fem que les festes de final de cursos siguin simplement espectaculars.

Per a Ajuntaments oferim cercaviles per a cavalcades de reis ,carnestoltes i festes majors.

Dissenyem, muntem i executem Parcs Infantils de Nadal personalitzats per a cada Ajuntament, amb petits, mitjans i grans formats.

Per a Empreses i Càmpings oferim una varietat de serveis com *Discomòvils, festes de l’escuma , jornades de portes obertes, decoracions amb globus per a inauguracions i aniversaris, inflables de piscina per a les festes d’estiu i més.

Per a les Discoteques més exclusives realitzem festes de l’escuma, disposem de toros mecànics i globus amb heli per a la decoració de les seves sales.

 

 

ÚLTIMES NOTÍCIES