Animació de festes, pallassos, lloguer d'inflables, personatges, tallers, a Barcelona, Girona, Platja d'Aro, Costa Brava ...

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Lloguer d’Inflables – Pallassos per a aniversaris – Festes infantils i molt més!!

Soylafiesta.com

Soylafiesta.com és una empresa familiar dedicada a oferir serveis d’animació infantil, especialitzada a crear solucions personalitzades d’entreteniment per a tot tipus de festes i esdeveniments. Xous pallassos per a aniversaris, xous d’animadors, lloguer de jocs inflables, personatges infantils, tallers, festes d’escuma, discomóbil, brau mecànic, festes aquàtiques, i altres fem que les festes infantils, aniversaris , comunions, batejos, noces i celebracions siguin realment diferents.

Els nostres més de 24 anys d’experiència, ens permeten disposar d’una infraestructura en equips i material humà capaç d’oferir excel·lents propostes per a festes escolars, festes familiars, Ajuntaments , Càmpings i empreses.. Amb una gran varietat d’activitats, xous musicals, tallers, festes de l’escuma, discomóbil i més , fem que les festes infantils siguin simplement espectaculars.

Oferim cercaviles per a cavalcades de reis, carnestoltes i festes majors;dissenyem, muntem i executem Parcs Infantils de Nadal personalitzats , amb petits mitjans i grans formats.

Oferim una varietat de serveis com discomóbil, festes de l’escuma, jornades de portes obertes, decoracions amb globus per a inauguracions i aniversaris, lloguer d’inflables de piscina, deslizadores per a les festes d’estiu més divertides.

Per a les Discoteques més exclusives realitzem festes de l’escuma, toro mecànic i globus amb heli per a la decoració de les seves sales.

Si busques qui et pugui oferir lloguer d’inflables , pallassos per a aniversaris, personatges infantils , festes de l’escuma, discomóbil , tallers , jocs aquàtics, decoració amb globus i molts més serveis, Soylafiesta.com és la teva empresa. Som empresa capdavantera en serveis d’animació infantil amb resultat garantit.

Lloguer d’Inflables – Pallassos per a aniversaris – Festes infantils i molt més !

Soylafiesta.com

Visita el nostre Facebook per assabentar-te de les nostres novetats Click aquí

Soylafiesta.com

 

ÚLTIMES NOTÍCIES

Veure totes les noticies