• Español
  • Català

BARCELONA · GIRONA · COSTA BRAVA · PENÍNSULA I BALEARS

ANIMACIONS INFANTILS PER A FESTES I ESDEVENIMENTS

696127620 - 972816031

BARCELONA · GIRONA · COSTA BRAVA · PENÍNSULA I BALEARS

ANIMACIONS INFANTILS PER A FESTES I ESDEVENIMENTS

696127620 - 972816031

BARCELONA · GIRONA · COSTA BRAVA · PENÍNSULA I BALEARS

ANIMACIONS INFANTILS PER A FESTES I ESDEVENIMENTS

696127620 - 972816031

BARCELONA · GIRONA · COSTA BRAVA · PENÍNSULA I BALEARS

ANIMACIONS INFANTILS PER A FESTES I ESDEVENIMENTS

696127620 - 972816031

Festes d'Aniversari

Per a festes d’aniversari oferim xou de Pallassos i animadors, jocs inflables, personatges, toro mecànic, minidiscos, pintacares i decoracions amb globus entre altres serveis.
Anem a domicili o al lloc on es realitzi la festa.
Les nostres animacions infantils, espectacles, música, jocs, balls, coreografies, show de pallassos, actuacions variades, personatges i inflables per festes, pots reservar-les per email, telèfon i WhatsApp, com ho prefereixi.
Portem el nostre servei d’animadors, pallassos, personatges i inflables per aniversari a Barcelona i també a voltants, Gavà, Castelldefels, Hospitalet, Badalona, Terrassa, Sabadell, Sant Cugat, Manresa, Mataró, Santa Coloma, Cornellà, Girona, Platja d’Aro , Palamós, Olot, Roses, Figueres, Tarragona, Lleida i Osca.

Lloguer d'inflables

Disposem d’una gran varietat d’inflables de diverses mides per animacions infantils a Barcelona, Girona, Tarragona, Lleida, etc.
Jocs amb tobogans i obstacles, toro mecànic, pilotes de Zorb ball, Kartz, etc, perquè nens i adults es diverteixin. Portem els nostres inflables a aniversaris, festes infantils, comunions, bateigs, casaments i tot tipus d’animacions infantils.
Disposem d’inflables de terra, inflables amb piscina, inflables de piscina o altres tipus d’inflables.
Com a professionals entenem que el lloguer de jocs inflables pot representar un problema ja que han d’estar controlats i supervisats en tot moment.
Per aquesta raó Soylafiesta ofereix serveis d’animació que inclouen jocs inflables per assegurar en tot moment la diversió i seguretat dels nens. Allà on ho necessitis, Soylafiesta s’encarrega de portar-ho.

Animacions de festes

Oferim servei d’animació per a festes infantils a Barcelona, Girona i Tarragona a domicili. Els nostres animadors infantils són professionals, servicials, educats, atents i disposats. Són els encarregats d’aconseguir que la festa d’aniversari, bateig o comunió sigui divertida i recordada per molt temps.
Les nostres animacions infantils són molt interactives, fem jocs, balls, tallers, etc. Estan pensats perquè els protagonistes sempre siguin els nens.

Com animadors de festes infantils, sabem que cal ser simpàtics, creatius, divertits, tenir molta iniciativa i sobretot ser afectuosos, per guanyar-nos la confiança dels nens.

A més d’animadors per a festes infantils a Girona, Barcelona, Tarragona o Lleida, també som els primers interessats en l’èxit de la festa, el vostre èxit és també el nostre.

Actuació de pallassos

pallassos infantils

Salchichon i Pildorita són una parella de pallassos animadors que durant mes de 20 anys han portat alegria, diversió, i molts riures a les animacions infantils. El seu estil d’entretenir els fa diferents, perquè ofereixen una forma especial d’animació.
El show es destaca per ser completament interactiu, colorit i molt musical. Els seus jocs, la varietat i la capacitat d’adaptar-se a cada cas fa que les seves animacions siguin especials.
És un espectacle per a totes les edats. “Salchichon i Pildorita” diverteixen jugant fan el seu espectacle a tot tipus de festa infantil, des d’aniversaris, comunió, bateig, noces i qualsevol animació infantil.
També adapten el seu show a festes populars, comunitats, ajuntaments i tot tipus d’esdeveniments públics.
Si vols un espectacle de qualitat, amb un resultat excel·lent, per a una festa familiar o per a un gran esdeveniment, no dubtis a contractar l’espectacle dels pallassos. L’èxit està garantit!

Deixa'ns el teu comentari des del formulari de contacte

  • De part de tots els nens, els pares i tota la nostra família volíem dir moltíssimes GRÀCIES als animadors, a tu i a tot l'equip de Soylafiesta! Gràcies per haver regalat a nosaltres un dia inoblidable, una festa meravellosa i els records per a tota la vida. Els nens han donat octubre 10 a la festa. Estaven molt contents. Ara no podem imaginar les nostres festes sense vosaltres. Estarem en contacte! Salutacions,

    Julia & Co / /

  • Hola Oscar! Us felicito! Manu i Lore octubre 1! Els nens ho van passar molt molt bé i els grans ho vam gaudir molt veient-lo. Gràcies per tot. Ens veiem aviat

    Mercedes (Sant Feliu de Guixols) / /

  • La fiesta volvió a ser fantástica, se lo pasaron super bien. Alguna tuvo una decepción porque no vinieron Salchichón y Pildorita, será en una próxima ocasión. Felicitar a Lorena, los niños encantados y los padres más, pinta super super bien. Gracias por todo. Servicio de hinchable y pintaras.

    Atanasio (Mataró) (28 de agosto) / /

Últimes notícies