• Español
  • Català

Noticias

5 activitats per fer amb nens a les vacances de Nadal

Última setmana d’escola abans de les esperades vacances de Nadal. És cert que les vacances d’estiu són més llargues però les de Nadal són més especials. Reunir-se amb la família (i a més diverses vegades!), menjar torró, rebre regals, veure tots els carrers il·luminats i si hi ha sort, fins i tot jugar amb la neu!

actividades navidad soylafiesta

SoyLaFiesta et proposem 5 plans per fer en família durant les vacances de Nadal

  1. Patinar sobre gel. Per aquestes èpoques en diverses ciutats solen posar una pista de gel perquè els més atrevits vagin a passar una bona estona. S’ha d’aprofitar aquestes dates, ja que després solen desaparèixer fins a l’any següent. No et preocupis si no saps patinar, els riures estan assegurats.
  2. Passejar pels mercats nadalencs. És una de les activitats més recorrent però imprescindibles per fer al Nadal. Passejar per les diferents parades i veure els productes nadalencs i novetats en joguines i decoració.
  3. Cuinar dolços. Perquè no fer vosaltres mateixos les postres pels àpats d’aquests dies en comptes de comprar-los? Torrons, galetes i altres dolços que quedaran deliciosos.
  4.  Anar a un Parc de Nadal. Sense dubte l’activitat més divertida pels nens. Si esteu a prop de Costa Brava, no us podeu perdre el Parc Infantil de Nadal Mar dels Nens de Platja D’Aro. Allà estarem nosaltres fent les millors activitats i animacions per a tots els nens. A més a més aquest any no te’l pots perdre, ja que celebrem 25 anys i pots guanyar un viatge a DisneyLand Paris. Et deixem més informació aquí.
  5. Fer una marató de pel·lícules nadalenques. Res millor que combatre les tardes de fred que fer una marató de pel·lícules, mantes i crispetes. Pots aprofitar i ensenyar als nens pel·lícules de la teva infància.