• Español
  • Català

Noticias

Acampada en família

Després de setmana santa, els càmpings, ja han començat a obrir. S’acosta el bon temps i quina millor manera de fer una escapada per anar de càmping!

Són molt els càmpings que es treballen amb SoyLaFiesta per tal d’animar als visitants i realitzar espectacles. A SoyLaFiesta ens adaptem a les necessitats de cada càmping i és per això que oferim diferents estils de diversió per tal d’entretenir a tots els públics:

      • Animacions per adolescents: Quan venen nens de colònies i a les nits d’estiu, els més joves els hi encanta ballar. SoyLaFiesta els hi incorpora minidiscos als càmpings amb la música més divertida per ballar a les tardes o bé de nits.

Discomóvil Live Show – Camping La Masia (Blanes) from SOYLAFIESTA.COM on Vimeo.

  • Animacions infantils: els més menuts prefereixen festes de l’espuma i són perfectes als mesos de més calor, ja que gaudeixen mentre es refresquen i gaudir amb els seus amics o familiars. Pels més petits, també hi ha els inflables, una especialitat exitosa de tots els esdeveniments. Els inflables de piscina i de lliscament triomfen tant amb adults com amb nens, ja que tots es diverteixen, però també hi ha els inflables de terra amb diferents jocs per tal de passar bones estones.
  • Animacions per adults: i és quan anem de vacances els més grans gaudeixen com nens i nenes. Les nits d’estiu poden convertir-se en grans actuacions musicals, màgia i espectacles enfocats pels més grans de la casa.
  • iframe src=”https://player.vimeo.com/video/46243164″ width=”320″ height=”180″ frameborder=”0″ allow=”autoplay; fullscreen” allowfullscreen>

    Discomovil Live Show – Fiesta de Graduación 4º curso from SOYLAFIESTA.COM on Vimeo.

Hi ha càmpings que fins i tot afegeixen pallassos, espectacles de personatges infantils dels dibuixos animats més coneguts que sempre deixen bocabadats als més petits.

Tanmateix, cada càmping és un món i incorpora diferents espectacles i jocs adaptats per tots els públics. SoyLafiesta farà tots els possibles perquè passareu una experiència fenomenal amb tota la família.