• Español
  • Català

Contractacions

sol·licita informació

clic aquí

Ajuntaments - Càmpings - Empreses

 

Per Ajuntaments càmpings i empreses oferim una àmplia gamma de possibilitats per atendre els diferents esdeveniments que sorgeixen al llarg de l’any.
Amb una adequada infraestructura en equips, materials i persones Soylafiesta.com està preparada per atendre els requeriments més exigents d’Ajuntaments, Empreses i Ajuntaments de diferents municipis de Barcelona, Girona, Tarragona, Lleida i Osca.
A continuació detallem alguns dels serveis que oferim:

  • Festes majors: Festes de l’escuma multitudinàries amb 1, 2 o 3 canons, discomòbils populars per a totes les edats, cercaviles multicolors, batucada de percussió, Show de pallassos, jocs inflables de piscina i jardí, personatges, tallers i toro mecànic entre d’altres.
  • Vacances de Nadal: Dissenyem, muntem i executem parcs de Nadal per a nens de totes les edats amb jocs inflables, tallers, espectacles, show de pallassos, concursos i moltes activitats més. Les solucions són sempre personalitzades i adaptades a cada cas. Creem petits, mitjans i grans formats perquè els nens puguin gaudir d’unes vacances hivernals diferents. Sol·licita més informació clicant aquí.
  • Cavalcades de reis: Disposem de diverses opcions de cercaviles per donar a les cavalcades de reis el color i l’alegria que necessiten. Les cavalcades han de transmetre il·lusió i fantasia per poder arribar als nens i això és el que Soylafiesta.com posa a l’abast dels ajuntaments més innovadors. Si busques Cercavila de personatges infantils, cercaviles multicolors, cercaviles temàtics contacta amb nosaltres.
  • Festes de Carnaval: Cada any, la nostra Batucada i pallassos carrer arriba a diferents punts de la geografia per donar a les Rues o desfilades de carnaval infantil el ritme i color propi de la festivitat. A més els nostres pallassos i animadors són excel·lents realitzadors de les millors festes de disfresses aportant moltes rialles, música i diversió.
  • Passejos marítims i rambles: Durant tot l’any oferim activitats com xou de pallassos, animadors, personatges infantils, jocs inflables, taller de circ, bombolles de sabó, pinta cares i més, per animar passeigs marítims i rambles de pobles i ciutats que busquen alegrar el passeig dels seus visitants.
  • Animació al Càmping: Durant els mesos d’estiu, oferim als Càmping serveis d’inflables de piscina, festes de l’escuma, discomòbils amb animació, inflables de jardí i Xous de pallassos.
  • Empreses: Per a empreses realitzem serveis d’animació en les seves jornades de portes obertes, festes de Nadal amb la visita de Pare Noel per a l’entrega de regals i discomòbils per a la sopars d’empresa, decoració amb globus per a inauguracions i llançament de productes, promocions comercials.