• Español
  • Català

Noticias

Amb les ulleres virtuals el teu aniversari serà divertit, dinàmic i memorable

En soylafiesta.com disposem d’ulleres de realitat virtual per a complementar la teva festa. Tenim uns packs interactius personalitzats a més a més d’altres jocs i activitats per convertir la teva festa d’aniversari en memorable. 

Les ulleres de realitat virtual són el complement ideals per a festes d’adolescents on podran recrear jocs i reptes i gaudir d’una una experiència diferent i emocionant amb els jocs de realitat virtual.

Com funcionen?

Sense ordinadors ni cables, les ulleres de realitat virtual Oculus, són un sistema de joc tot en un que permet de jugar en pràcticament qualsevol Lloc amb només un visor de realitat virtual i els controladors.

Compten amb àudio posicional integració al visor, per poder escoltar perfectament el que succeeix en el joc inclusiu sense auriculars.

Amb els Oculus Touch els moviments realitzats per les teves mans i els gestos es traslladen al joc. Llençaments, amagatalls i recorreguts seran recreats en la realitat virtual amb la màxima precisió i de manera intuitiva i realista.

Gràcies al Sistema Guardià servirà per fer-te memòria dels límits de l’espai de joc i evitar els objectes propers.

Les ulleres virtuals son aptes per  a totes les edats?

No son apta per a totes les edats. Les ulleres virtual Oculus estan recomanades per a majors de 13 anys.