• Español
  • Català

Animació per a festes i esdeveniments. SOYLAFIESTA.COM ofereix servei d’animadors per a festes infantils a Barcelona, Girona i Tarragona a domicili. Són més de 20 anys oferint animadors infantils professionals, servicials, educats, atents i disposats. Ells són els encarregats d’aconseguir que la festa d’aniversari, aniversari, bateig o comunió sigui divertida i recordada per molt temps.

Animadors de festes infantils

Els nostres animadors de festes infantils estan formats amb la filosofia dels pallassos “Salchicón” i “Pildorita” i conscients que han d’oferir un servei professional des del principi fins al final.
Tots els detalls importen, el tracte, la puntualitat, la qualitat de materials i disfresses, els equips de so, materials de tallers, tot importa per aconseguir una festa amb èxit assegurat.
Les nostres animacions infantils són molt Interactives; tant en els jocs, els balls, tallers … estan pensats i dissenyats perquè els protagonistes siguin els nens.
Posem molt d’afecte en el que fem: com animadors de festes infantils, sabem que cal ser simpàtics, creatius, divertits, tenir molta iniciativa i sobretot ser afectuosos, per guanyar-nos la confiança dels nens.
Animadors que a més de transmetre alegria, són professionals seriosos i amb les seves actuacions molt preparades.
A més d’animadors per a festes infantils a Girona, Barcelona, Tarragona, Lleida també som els primers interessats en l’èxit de la festa, el vostre èxit és també el nostre.
Per això els assessorem valent-nos dels nostres més de 20 anys d’experiència, amb totes les ganes i dedicació propis d’una empresa com Soylafiesta.com

CONTACTA AMB NOSALTRES

*Servei disponible a Platja d’Aro ( Costa Brava ), Catalunya, Península, Balears i Andorra