• Español
  • Català

Festes d'aniversaris

 

Per a festes d’aniversari oferim xou de pallassos i animadors, jocs inflables, personatges, toro mecànic, minidiscoteques, tallers de pintar cares i decoracions amb globus entre altres serveis. Anem a domicili o al lloc on realitzis la festa.
Les nostres animacions infantils, espectacles, música, jocs, balls, coreografies, xou de pallassos, actuacions variades, personatges i inflables per a festes d’aniversari pots reservar-les per mail, telèfon i whatsapp, com et sigui més còmode.
Portem el nostre servei d’animadors, pallassos, personatges i inflables per a aniversaris a Barcelona i també als voltants, Gavà, Castelldefels, Hospitalet, Badalona, Terrassa, Sabadell, Sant Cugat, Manresa, Mataró, Santa Coloma, Cornellà, Girona, Platja d’Aro, Palamós , Olot, Roses, Figueres, Tarragona, Lleida i Osca.
Els nostres animadors per a festes d’aniversari a Barcelona, són molt divertits i als llocs on van realitzen animacions variades, interactives, musicals i molt entretingudes.
Per què triar Soylafiesta.com? Perquè les animacions són amb música, amb tots els materials inclosos, amb una gran varietat de jocs i balls, perquè busquem riures, sempre destaquem al nen de la festa que és el veritable protagonista,  perquè tenim molts anys d’experiència i perquè les animacions són per a totes les edats. Oferim també minidiscoteca i balls amb coreografies, regal de samarretes i premis.
Si busques una animació infantil per a totes les edats, els nostres animadors i pallassos s’encarregaran de fer que el vostre aniversari sigui un èxit.
Gran varietat d’activitats amb animadors, inflables i pallassos per a aniversaris a Barcelona, xous, actuacions, espectacles, animacions infantils, festes per a nens a domicili amb molts riures i diversió.

Sol·licita pressupost personalitzat

Animadors

Les nostres animacions infantils són molt Interactives; tant en els jocs, els balls, tallers … estan pensats i dissenyats perquè els protagonistes siguin els nens.

Inflables

En disposem una gran varietat de diverses mides a Girona, Barcelona, Tarragona, Lleida, etc. Jocs amb tobogans i obstacles, toro mecànic, pilotes de Zorb ball, Kartz, festa de l’escuma perquè nens i adults es diverteixin en aniversaris, festes infantils, comunions, bateigs, casaments i tot tipus d’esdeveniments on sigui necessari.

Pallassos

“Salchichon i Pildorita” realitzen el seu espectacle en tot tipus d’esdeveniments, des d’aniversaris, comunió, bateig, noces i tot tipus de festes familiars. També adapten el seu xou a festes populars, comunitats, ajuntaments i tot tipus d’esdeveniments públics.