• Español
  • Català

Noticias

Aquest estiu no passis calor

No deixis que aquest estiu la calor faci que els més petits es quedin a casa. SoyLaFiesta tenim inflables aquàtics, jocs d’aigua i fonts d’espuma perquè aquest estiu podeu mollar-vos i la mainada s’ho passi d’allò més bé.

Inflables aquàtics

Tenim dos models d’inflables:

  • Inflables per a la piscina: inflables que van destinats a les piscines municipals o bé a grans piscines on es vol celebrar un esdeveniment. Hi ha tobogans, balancins i fins i tot passarel·les amb recorreguts.
  • Inflables amb piscina: normalment aquests inflables se’ls hi adjunta una petita piscina per tal que sigui més divertit. El més exitós és el tobogan amb aigua. També hi ha llançadores on pots fer carreres amb els teus amics i acabes directe a la piscina, i pels més petits tenim una piscina inflable amb palmeres a on es poden banyar amb tranquil·litat.

Festes d’espuma
Encara que sembli mentida les festes d’espuma són molt divertides i refrescants. És més, als nens els hi encanta l’espuma, poder-la agafar i jugar amb els seus amics. És una de les atraccions que més agrada, són tot un clàssic!

Jocs d’aigua
Els globus d’aigua és un dels jocs més divertits. SoyLaFiesta disposa de globus de moltes mides i formes per tal que podeu carregar-lo de més aigua i mullar de cap als peus als vostres amics. A més a més, sempre podeu crear diferents jocs amb els globus, com per exemple: la bomba, stop, pinyates d’aigua, el joc del front o el típic de llançar el globus.

Ja ho sabeu, SoyLaFiesta disposa de tots aquests jocs perquè us divertiu amb la família i els amics i que ho gaudiu de manera que no passeu calor. Si necessiteu més informació https://www.soylafiesta.es/ca/

Post Tags - , , , ,