• Español
  • Català

Noticias

Avantatges dels pallassos en les festes infantils

Quan s’organitza una festa infantil solen sorgir molts dubtes; quin és el lloc perfecte per fer la celebració, quines activitats són les més divertides perquè els nens s’ho passin bé, organitzar-ho tot per un mateix o comptar amb alguna ajuda? Al cap i a la fi el més important és que la festa sigui un èxit i els nens gaudeixin.

La figura del pallasso pot afavorir molt en el desenvolupament de la festa infantil. Pots tenir una festa molt ben organitzada amb un bon lloc, un bon càtering i una bona decoració però si no hi ha activitats perquè els nens s’entretinguin i s’ho passin bé s’acabarà convertint en una festa avorrida.

Payasos soylafiesta fiestas infantiles girona

Un pallasso s’ocupa de mantenir l’atenció dels nens de principi a fi de la festa. Organitza jocs, activitats i inclús algun truc de màgia. La seva prioritat és que els nens participin i gaudeixin en tot moment.

A SoyLaFiesta comptem amb Salchichon i Pildorita, aquesta parella que amb més de 20 anys d’experiència, ofereixen activitats, molts riures i diversió allà on van! Els colors i la música els acompanyen en cada celebració i totes les seves activitats són interactives. S’adapten a les necessitats de cada festa i adapten les seves activitats a l’edat i preferència dels nens.

Salchichon i Pildorita no només fan el seu show en festes infantils, també s’adapten a tota mena de celebracions com bodes, bateigs, comunions, festes populars..

A més a més amb SoyLaFiesta pots complementar el servei de pallassos amb altres activitats com maquillatge artístic, espectacles de màgia, personatges infantils…o altres serveis com globoflèxia, castells inflables o tallers, perquè els nens gaudeixin cada minut de la festa.

No dubtis i compta amb Salchichon i Pildorita per a les teves celebracions, tindran èxit assegurat!