• Español
  • Català

Noticias

AVUI PER A TU, PAPA!

Ja és aquí el dia del pare, una data molt especial que es celebra el dia 19 per homenatjar els pares i reconèixer el seu paper. Normalment, aquest dia la família acostuma a fer-li un regal i als pares els hi fa molta il·lusió passar un dia diferent en família.

Des de SoyLaFiesta us volem proposar unes quantes idees per fer en aquest dia, un dia especial ple de manyagues i qui sap si algun regal 😉

Esmorzar especial

Podeu preparar un esmorzar tots junts amb el que més li agrada i fins i tot portar-li l’esmorzar al llit. Segur que li agradarà molt i estarà molt content de ser el rei de la casa.

Fer-li un regal fet per tu mateix/a

Podeu entregar-li un regal: fer-li un dibuix, una postal, un pastís, etc. A vegades no és tan important el regal sinó la il·lusió de veure’l amb cara de sorpresa. El que més valora un pare és tenir un reconeixement i un regal fet manualment i de forma personal és el que li dóna més valor en aquest dia.

Activitats en família

També, es pot aprofitar el dia del pare poder fer activitats en família. Es poden  preparar activitats dins de casa com veure pel·lícules o sèries que us agradin i mirar-la al sofà menjant crispetes o jugar a jocs de taula. Es poden preparar activitats fora de casa com anar al cine, fer un pícnic, anar al parc, passejar, poder fer un àpat en un lloc especial, etc.

Així, siguis pare o fill, avui és un dia especial per gaudir junts i seguir sumant moments. El suport dels pares és incondicional així que per què no fer-los un petit homenatge de tant en tant.

Feliç dia del pare i comparteix amb ell un moment especial!