• Español
  • Català

Noticias

Sabies que els globus poden ser l’ànima d’una festa?

Una festa sense globus no és una festa! És tot un clàssic que a la celebracions els globus tinguin un paper molt important des del punt de la decoració fins com a regal o en la festa d’aniversari dels més petits com a joc.

Sorprendre amb globus pot ser una felicitació molt simple però a la vegada molt original, a més agrada a tot de tipus persones i encaixa en totes les celebracions.

Continuar leyendo

Amb les ulleres virtuals el teu aniversari serà divertit, dinàmic i memorable

En soylafiesta.com disposem d’ulleres de realitat virtual per a complementar la teva festa. Tenim uns packs interactius personalitzats a més a més d’altres jocs i activitats per convertir la teva festa d’aniversari en memorable. 

Les ulleres de realitat virtual són el complement ideals per a festes d’adolescents on podran recrear jocs i reptes i gaudir d’una una experiència diferent i emocionant amb els jocs de realitat virtual.

Continuar leyendo

Com rebre la visita d’un personatge animat

La videotrucada sorpresa del personatge animat que farà brillar d’emoció la cara des més petits i petites de la casa.

La videotucada sorpresa del personatge animat que farà brillar d’emoció la cara des més petits i petites de la casa.

Quantes vegades han demanat veure pel·lícules i vídeos els seus personatges preferits? Segur que ja has perdut el compte.

Continuar leyendo

Activitats per fer amb nens a casa

Ja portem molts de dies a casa i son moltes les idees i activitats que segurament ja has fet per entretenir els més menuts de la casa. 

A Soylafiesta experts en animacions infantils us volem facilitar dues idees fàcils d’activitats per jugar amb els nens i nenes. 

Continuar leyendo

Vídeos per entretenir els nens a casa

La situació ens ha portat a dir un fins aviat i la prioritat del moment ens responsabilitza a tots i a totes a quedar-nos a casa. 

Durant aquestes primeres setmanes de confinament tot l’equip de Soylafiesta ha treballat intensament per preparar els millors vídeos dels nostres espectacles i tallers pensant en tu i com de complicat pot ser entretenir tants de dies els més petits de casa.  

Continuar leyendo