• Español
  • Català

Noticias

Idees de Regals

Un amic o amiga us ha convidat a la seva festa d’aniversari i no sabeu que regalar-li? Des de SoyLaFiesta us donem idees per assegurar el regal i l’il·lusió.

 

Consells per escollir un bon regal: 

 

  • Pensar en els interessos del teu amic o amiga: és possibe que el teu amic o amiga tingui unes aficions o interessos, ja sigui un esport, un vehicle, animals, etc.  Descobreix la seva afició i les seves necessitats, segur que el teu regal li farà màxima il·lusió. 

 

  • Simple i útil a la vegada: S’ha de pensar en quelcom que farà servir sempre o quasi sempre i no en un moment donat. Una bona idea és l regalar-li un joc de taula divertit, plastilina o bé un lego que sempre agraden. 

 

  • Regalar quelcom que se’n recordi de tu: normalment als aniversaris infantils es regalen molts detalls: joquines, material d’escola, roba sabates, etc. Pensar en alguna cosa que li faci molta il·lusió o que desitgi des de fa temps i ho sàpigues pot ser una pista per tal de fer-li un regal.

 

  • Ser original: El que ens fa ser originals és no regalar el mateix que tothom compra. Aquí us deixem regals originals: roba personalitzada amb algun personatge preferit, fer un àlbum amb les vostres fotos, jocs de taula divertits que puguin jugar amb la família o els amics, kits per fer manualitats, etc. 

 

 

Sabem que en una festa infantil, no podem faltar els regals. Els més menuts els hi encanta el moment d’obrir-lo. Tot i que, a Soylafiesta també sabem que els aniversaris infantils els espectacles de pallassos i els infanbles sempre triomfen 👌

Continuar leyendo

Que la festa segueixi més enllà de setembre

L’estiu arriba al seu fi i al setembre comença amb els casalets al llarg dels primers dies i la tornada a l’escola. Però això no vol dir que la festa acabi!

Per fer més amena aquest mes sempre hi ha moltes activitats com els casals i també són moltes les escoles que organitzen una festa d’inici de curs.

Continuar leyendo

Jocs amb globus d’aigua

L’agost ja ha arribat i un dels clàssics que mai passen de moda és jugar amb globus d’aigua.  A SoyLaFiesta us mostrem diferents jocs per poder jugar amb els globus d’aigua amb els quals jugar i passar-ho d’allò més bé amb la família i amics.  

Continuar leyendo

¡Discomòbil, les festes sempre amb música

En SoyLaFiesta et donem la facilitat de celebrar la teva festa on tu vulguis gràcies al servei de Discomòbil que oferim, per escoltar, sentir i ballar música de tota mena i celebrar grans festes. Però no només aportem la música a la festa … Llums, pantalles gegants o efectes especials són alguns dels molts complements que aportem als esdeveniments per poder gaudir al màxim del moment.

Què és el que et trobaràs al celebrar les festes amb la Discomòbil de SoyLaFiesta?

Continuar leyendo

Aquest estiu no passis calor

No deixis que aquest estiu la calor faci que els més petits es quedin a casa. SoyLaFiesta tenim inflables aquàtics, jocs d’aigua i fonts d’espuma perquè aquest estiu podeu mollar-vos i la mainada s’ho passi d’allò més bé.

Inflables aquàtics

Tenim dos models d’inflables:

  • Inflables per a la piscina: inflables que van destinats a les piscines municipals o bé a grans piscines on es vol celebrar un esdeveniment. Hi ha tobogans, balancins i fins i tot passarel·les amb recorreguts.
Continuar leyendo

Acampada en família

Després de setmana santa, els càmpings, ja han començat a obrir. S’acosta el bon temps i quina millor manera de fer una escapada per anar de càmping!

Són molt els càmpings que es treballen amb SoyLaFiesta per tal d’animar als visitants i realitzar espectacles. A SoyLaFiesta ens adaptem a les necessitats de cada càmping i és per això que oferim diferents estils de diversió per tal d’entretenir a tots els públics:

Continuar leyendo

Dia de la mare

Des de fa molts anys es celebra el dia de la mare i sempre és el primer diumenge de maig. Aquest dia tan especial és una manera de lliurar-los un homenatge. Us deixem diferents idees per fer-li un regal o detallet per poder retornar-li una mica del seu amor entregat:

Detalls pel dia la mare
Una bona manera d’expressar la nostra afecció cap a la mare és fer-li un regal. Però això no significa que se li hagi de comprar quelcom. Les mares el més segur és que valorin el regal elaborat pels seus propis fills independentment de l’edat que tinguin. Una bona idea són els regals fets a mà:

Continuar leyendo

Una comunió divertida

El període de comunions s”acosta i si encara no tens molt clar com celebrar-ho, en aquest post t’expliquem com sorprendre els nens i les nenes organitzant una comunió divertida perquè s’emportin un bon record.

Els infants esperen amb il·lusió aquest dia tan especial. Però a vegades, els pares, tot i la il·lusió del dia, també ho veiem d’una altra manera perquè veiem tots els detalls que s’han d’organitzar per tal de realitzar un dia únic i això a vegades pot comportar estrès i mals de caps.

Continuar leyendo