• Español
  • Català

Noticias

Inflables per a festes: tot el que has de saber

El moment d’organitzar una celebració pot resultar estressant. S’han de tenir en compte tantes coses; la localització, convidats, menjar i beguda… que a vegades ens deixem el més important: les activitats que es realitzaran durant la festa.

L’objectiu principal d’una festa és passar-ho bé. Un molt bon recurs per assegurar la diversió de tots els convidats, especialment per als més petits, són els castells inflables. Actualment hi ha inflables de diferents mides i tipus per poder-se adaptar a qualsevol celebració i públic.

Si tens pensat fer una festa, un element indispensable a tenir en compte és l’opció de llogar un inflable. Els inflables són una molt bona opció per qualsevol mena de celebració: festes d’aniversari, bodes i comunions, festes de fi de curs…

Continuar leyendo

5 tallers per fer una festa d’aniversari divertida i original

Sense cap dubte, l’aniversari és un dels dies preferits d’un nen. Es poden fer diferents activitats per celebrar l’aniversari però l’opció que més il·lusió els fa i que el nen/a sempre recordarà és fer una festa d’aniversari.

Però organitzar una festa d’aniversari pot resultar més complicat del que esperes. Una festa ha de ser divertida, original i segura. A SoyLaFiesta som especialistes en l’organització de les millors festes infantils! Les nostres festes d’aniversaris infantils són les més completes: animacions, shows, espectacles de pallassos, inflables, personatges … i moltes més opcions per adaptar-nos a l’edat i gustos del vostre fill/a.

A més a més, la nostra prioritat davant  la situació actual és actuar de la forma més segura possible, tenint en compte les normes i la distància de seguretat perquè cap nen es quedi sense celebrar el seu aniversari de la millor forma i els nens puguin gaudir i els pares estiguin tranquils en aquesta nova normalitat. 

Continuar leyendo

Com organitzar la millor festa de l’escuma; diversió i seguretat amb SoyLaFiesta

Després d’uns mesos on tot el món s’ha paralitzat, sembla que a poc a poc tornem a la normalitat. Arriba el moment de gaudir d’una de les festes més especials de l’estiu, és la nostra festa preferida i segurament la festa preferida de molts nens i nenes: la festa de l’escuma!

Des de SoyLaFiesta volem recordar que hem de tenir cura i tenir en compte les precaucions necessàries i sempre mantenir les normes de seguretat establertes per la seguretat de tothom.

Continuar leyendo

Sabies que els globus poden ser l’ànima d’una festa?

Una festa sense globus no és una festa! És tot un clàssic que a la celebracions els globus tinguin un paper molt important des del punt de la decoració fins com a regal o en la festa d’aniversari dels més petits com a joc.

Sorprendre amb globus pot ser una felicitació molt simple però a la vegada molt original, a més agrada a tot de tipus persones i encaixa en totes les celebracions.

Continuar leyendo

Amb les ulleres virtuals el teu aniversari serà divertit, dinàmic i memorable

En soylafiesta.com disposem d’ulleres de realitat virtual per a complementar la teva festa. Tenim uns packs interactius personalitzats a més a més d’altres jocs i activitats per convertir la teva festa d’aniversari en memorable. 

Les ulleres de realitat virtual són el complement ideals per a festes d’adolescents on podran recrear jocs i reptes i gaudir d’una una experiència diferent i emocionant amb els jocs de realitat virtual.

Continuar leyendo

Com rebre la visita d’un personatge animat

La videotrucada sorpresa del personatge animat que farà brillar d’emoció la cara des més petits i petites de la casa.

La videotucada sorpresa del personatge animat que farà brillar d’emoció la cara des més petits i petites de la casa.

Quantes vegades han demanat veure pel·lícules i vídeos els seus personatges preferits? Segur que ja has perdut el compte.

Continuar leyendo

Activitats per fer amb nens a casa

Ja portem molts de dies a casa i son moltes les idees i activitats que segurament ja has fet per entretenir els més menuts de la casa. 

A Soylafiesta experts en animacions infantils us volem facilitar dues idees fàcils d’activitats per jugar amb els nens i nenes. 

Continuar leyendo

Vídeos per entretenir els nens a casa

La situació ens ha portat a dir un fins aviat i la prioritat del moment ens responsabilitza a tots i a totes a quedar-nos a casa. 

Durant aquestes primeres setmanes de confinament tot l’equip de Soylafiesta ha treballat intensament per preparar els millors vídeos dels nostres espectacles i tallers pensant en tu i com de complicat pot ser entretenir tants de dies els més petits de casa.  

Continuar leyendo