• Español
  • Català

Noticias

Aquest estiu no passis calor

No deixis que aquest estiu la calor faci que els més petits es quedin a casa. SoyLaFiesta tenim inflables aquàtics, jocs d’aigua i fonts d’espuma perquè aquest estiu podeu mollar-vos i la mainada s’ho passi d’allò més bé.

Inflables aquàtics

Tenim dos models d’inflables:

  • Inflables per a la piscina: inflables que van destinats a les piscines municipals o bé a grans piscines on es vol celebrar un esdeveniment. Hi ha tobogans, balancins i fins i tot passarel·les amb recorreguts.
Continuar leyendo

Acampada en família

Després de setmana santa, els càmpings, ja han començat a obrir. S’acosta el bon temps i quina millor manera de fer una escapada per anar de càmping!

Són molt els càmpings que es treballen amb SoyLaFiesta per tal d’animar als visitants i realitzar espectacles. A SoyLaFiesta ens adaptem a les necessitats de cada càmping i és per això que oferim diferents estils de diversió per tal d’entretenir a tots els públics:

Continuar leyendo

Dia de la mare

Des de fa molts anys es celebra el dia de la mare i sempre és el primer diumenge de maig. Aquest dia tan especial és una manera de lliurar-los un homenatge. Us deixem diferents idees per fer-li un regal o detallet per poder retornar-li una mica del seu amor entregat:

Detalls pel dia la mare
Una bona manera d’expressar la nostra afecció cap a la mare és fer-li un regal. Però això no significa que se li hagi de comprar quelcom. Les mares el més segur és que valorin el regal elaborat pels seus propis fills independentment de l’edat que tinguin. Una bona idea són els regals fets a mà:

Continuar leyendo

Una comunió divertida

El període de comunions s”acosta i si encara no tens molt clar com celebrar-ho, en aquest post t’expliquem com sorprendre els nens i les nenes organitzant una comunió divertida perquè s’emportin un bon record.

Els infants esperen amb il·lusió aquest dia tan especial. Però a vegades, els pares, tot i la il·lusió del dia, també ho veiem d’una altra manera perquè veiem tots els detalls que s’han d’organitzar per tal de realitzar un dia únic i això a vegades pot comportar estrès i mals de caps.

Continuar leyendo

Tot el que vulguis i més!

S’acosta el bon temps i desitgem sortir i passar-ho bé. És per aquest motiu que tenim ganes de festa! Amb SoyLaFiesta hi ha infinitats de possibilitats per fer una festa única i preparar-ho tot pot resultar fins i tot divertit.

Amb SoyLaFiesta la decoració no et faltarà. Disposem de globus d’heli, de diferents colors i diferents mides. A més a més, podem fer-hi formes, és a dir, podem fer animals, flors i fins i tot noms de persona.

Continuar leyendo

AVUI PER A TU, PAPA!

Ja és aquí el dia del pare, una data molt especial que es celebra el dia 19 per homenatjar els pares i reconèixer el seu paper. Normalment, aquest dia la família acostuma a fer-li un regal i als pares els hi fa molta il·lusió passar un dia diferent en família.

Des de SoyLaFiesta us volem proposar unes quantes idees per fer en aquest dia, un dia especial ple de manyagues i qui sap si algun regal 😉

Continuar leyendo

Prepara un final de curs sorprenent amb SoyLaFiesta

Un any més ens trobem que s’acosta la festa de final de curs. Aviat els alumnes estaran al tercer trimestre i a SoyLaFiesta volem organitzar la vostra festa de final de curs. Una festa amb amics i família on celebrem la dedicació, l’energia i l’esforç que cada dia els alumnes hi dediquen per aprendre.

SoyLaFiesta té molts preparatius pensats per aquells més petits i els no tan petits. Així que avui us expliquem tots els tipus d’animacions de festes de final de curs que podeu organitzar amb SoyLaFiesta.

Continuar leyendo

Idees per celebrar un carnaval original i divertit per als nens

El Carnaval és una festa per a tota la família, encara que sí que és veritat que els que més gaudeixen disfressant-se són els nens. Si vols que els més petits de la casa passin una festa inoblidable, et proposem diverses idees per fer la festa més divertida.

Servei d’animació i tallers

Contractar un servei d’animació com SoyLaFiesta pot ser una bona idea per passar una estona genial. Ens adaptem a qualsevol estil de festa. Inclòs pots recórrer a tallers que ajudin als petits a desenvolupar les arts plàstiques i és una forma entretinguda i diferent de passar una festa. Podran fer la seva pròpia màscara i els hi prepararan activitats de tota classe i adaptades a la seva edat.

Continuar leyendo

Com organitzar una comunió perfecta

Organitzar la comunió del teu fill/a pot resultar una tasca estressant. Aconseguir compaginar les activitats del dia a dia i ocupar-te d’escollir tots els detalls perquè el dia sigui perfecte pot ser un autèntic mal de cap.

L’objectiu principal és que el teu fill/a sigui el protagonista i gaudeixi del dia de la seva comunió. Així i tot s’han de tenir en compte molts detalls, ja que també és un dia per reunir la família i els amics.

Continuar leyendo