• Español
  • Català

Campings

 

Són molts els càmpings de la Costa Brava que cada estiu ens tenen en compte per animar cada setmana als seus visitants. Les nostres Discomòbils amb animació estan presents a Blanes, Calonge, Empuriabrava, Platja D’Aro, Lloret de Mar i Malgrat entre uns altres.
Cada any a partir d’abril portem la música més divertida a les “colònies escolars ”que arriben als Càmpings, i sense parar, continuem cada setmana fins a finals d’agost. Les festes de l’escuma que tant agraden als turistes, en particular els mes joves, no falten en els Càmping que mes es preocupen per complaure’ls, i aquí està sempre present Soylafiesta.com. Els inflables de piscina i lliscadors són els més sol·licitats perquè són el complement perfecte per gaudir de la calor divertint-se durant les vacances.

En els últims 2 anys hem estat present en la fira Internacional “Girocamping” que es realitza en recinte firal de Girona. És la fira més important de Europa que es realitza del sector Càmpings i Serveis i ha rebut mes de 18000 visitants en la seva última edició. En aquesta ocasió, ha estat Soylafiesta.com la responsable de tot l’entreteniment infantil que ha ofert la fira, amb activitats, tallers, shows, espectacles i jocs inflables situats en la planta alta del recinte.
Moltes són les raons per les quals cada vegada són mes els Càmpings que confien en nosaltres; per la nostra professionalitat, per la nostra experiència i sobretot per l’entusiasme i les ganes que vam demostrar en cada compromís.

CONTACTA AMB NOSALTRES