• Español
  • Català

Carnestoltes

 

Oferim animadors de festes de Carnestoltes a Girona, Barcelona, Tarragona i voltants, per a festes escolars, aniversaris, festes infantils, festes de disfresses, animacions de Carnestoltes, desfilades, concursos de disfresses, mini discoteca, batucada, cercaviles i xanques.

Durant el Carnestoltes realitzem animacions infantils adaptades a la temàtica, amb tots els nens disfressats, música, jocs, tallers de pintar cares, globoflèxia, pallassos, discomòbil etc. Les principals animacions són: les discomòbils amb animació, la batucada per acompanyar les desfilades de Carnestoltes i el show de pallassos per animar les festes de disfresses.
També oferim espectacles per a festes de carnestoltes que són ideals per a grans grups d’escoles, concursos de disfresses, discomòbil i cercaviles multicolors amb batucada i xanques.
Realitzem tallers de manualitats perquè els nens puguin crear les seves pròpies màscares i accessoris per disfresses.
Els nostres animadors sempre van caracteritzats segons la temàtica de la festa, si es tracta d’una festa de Carnestoltes les opcions són infinites.
Anem a domicili i fem festes de Carnestoltes a Barcelona. Són d’allò més divertides, interactives, amb molta música i ambient de Carnestoltes. També oferim concursos de disfresses, desfilades i fins i tot, cercaviles pels més atrevits.
Ens encarreguem de tots els materials que siguin necessaris: equips de so i llums, maquillatge, material pels jocs, globus, etc.
Som animadors professionals de festes de Carnestoltes a Barcelona, volem que tots gaudeixin, per això ens encarreguem de tot.
No dubteu en contactar amb nosaltres a través del formulari de contacte o al telèfon 696127620.

CONTACTA AMB NOSALTRES