• Español
  • Català

 

Per a casals amb nens de totes les edats oferim pallassos, animadors, personatges, jocs inflables, tallers, toro mecànic, festes de l’escuma i més. Atenem els requeriments de casals de Barcelona, Girona, Tarragona, Lleida i voltants a els qui oferim sempre solucions personalitzades.
Amb molta freqüència, durant els mesos de calor, estem presents amb els nostres inflables d’aigua que nens i monitors gaudeixen intensament. Alguna cosa similar és el que ocorre amb les festes de l’escuma, on tots ballen i es diverteixen com mai.
Una altra activitat molt sol·licitada són els shows de pallassos i animadors, amb personatges Disney que fan riure, jugar i ballar a tots els nens. Els nostres Para casales con niños de todas las edades ofrecemos payasos, animadores, personajes, juegos hinchables, talleres, toro mecánico, fiestas de la espuma y más de pintures amb sorres constitueixen una activitat nova que permet demostrar als nens tota la seva creativitat, pintant amb sorres de colors làmines autoadhesives que acaben sorprenent fins i tot als propis autors.
Per carnestoltes els concursos i balls de Para casales con niños de todas las edades ofrecemos payasos, animadores, personajes, juegos hinchables, talleres, toro mecánico, fiestas de la espuma y másfan que ràpidament l’agenda es vegi completa, tots busquen animacions divertides, variades i entretingudes per als nens de cada casal.

CONTACTA AMB NOSALTRES