• Español
  • Català

Casaments

Si estàs organitzant el teu casament Soylafiesta.com pot oferir-te 2 franges de serveis. D’una banda decoració amb globus en múltiples opcions, deixada anar de globus amb heli i disc mòbil amb animació perquè el vostre casament sigui realment diferent.
Per un altra banda, ens encarreguem d’animar als nens de les noces oferim xou de pallassos i animadors, jocs inflables, personatges, toro mecànic, minidiscoteques, tallers de pintar cares i tallers entre altres serveis.
Anem al lloc on realitzis la festa no importa on sigui.
Les nostres animacions infantils, espectacles, música, jocs, balls, coreografies, xou de pallassos, actuacions variades, personatges i inflables per a casaments pots reservar-les a partir del 7 de gener de cada any.
Portem el nostre servei d’animadors, pallassos, personatges i inflables per a aniversaris a Barcelona i també als voltants, Gavà, Castelldefels, Hospitalet, Badalona, Terrassa, Sabadell, Sant Cugat, Manresa, Mataró, Santa Coloma, Cornellà, Girona, Platja d’Aro, Palamós , Olot, Roses, Figueres, Tarragona, Lleida i Osca.
Els nostres animadors per a casaments a Barcelona, són molt divertits i als llocs on van realitzen animacions variades, interactives, musicals i molt entretingudes.
Per què triar Soylafiesta.com?
Perquè les animacions són amb música, amb tots els materials inclosos, amb una gran varietat de jocs i balls, perquè busquem riures, perquè tenim molts anys d’experiència i perquè les animacions són per a totes les edats. Oferim també mini discoteca i balls amb coreografies, regal de samarretes i premis.
Si busques una animació infantil per a totes les edats, els nostres animadors i pallassos s’encarregaran de fer que el vostre casament sigui un èxit.

Gran varietat d’activitats amb animadors, inflables i pallassos per a aniversaris a Barcelona, xous, actuacions, espectacles, animacions infantils, festes per a nens a domicili amb molts riures i diversió.

CREA EL TEU PACK PERSONALITZAT

Discomòbil

Disposem d’un servei de discomòbil accessible, ideal per a festes familiars, casaments, festes d’empreses, col·legis i tot tipus de celebracions.

Animació infantil

Animació per a festes i esdeveniments. SOYLAFIESTA.COM ofereix servei d’animadors per a festes infantils a Barcelona, Girona i Tarragona a domicili

Dec. amb globus

Sorprèn els teus convidats amb decoracions amb globus espectaculars que impactaran a tots. Des de decoracions simples a les més complexes, lliures i caigudes de globus, i tot el que puguis imaginar.