• Español
  • Català

Noticias

Com fer un ram de paper bonic per regalar al Dia de la Mare

Falta poc pel 3 de Maig, sabeu quin dia és? Aquest diumenge és el Dia de la Mare. És una data especial en què els menuts de la casa tenen l’oportunitat de demostrar tot l’amor que senten per la seva mare. L’opció més bonica és que facin alguna cosa ells mateixos amb les mans sempre supervisats per un adult que pugui ajudar en cas de necessitar-ho.

Ja que el dia de la mare és a la primavera i encara estem confinats a casa, que millor que unes flors de paper com regal! En aquest blog us ensenyarem com fer un ram de flors de paper original pas a pas per als nens.

Els materials que utilitzarem per a crear aquest ram senzill són:

  • 1 Fulla de paper de la mida que preferiu.
  • 1 Tisora de punta rodona.
  • 1 Cola de barra
  • 1 Retolador
  • Llapis de colors

Ho tens tot preparat? Comencem!

1. En primer lloc, hem d’imprimir aquest dibuix per a poder fer el ram. Si no comptem a una impressora, podem dibuixar-ho nosaltres mateixos amb el retolador i donar un toc personal. Per exemple, dibuixar les flors preferides de la mare.

Tingueu en compte amb els angles que serveixen per doblegar el ram. Demaneu ajuda per a calcar-los o transportador d’angles.

Plantilla

2. És hora d’agafar els llapis de colors. Utilitzeu la imaginació i pinteu les flors dels colors preferits de la vostra mare.

3. Retallem la part superior de les flors. Així, si us heu passat de la línia, no es veu. Recordeu demanar ajuda a un adult.

4. Pleguem les 3 parts tal com es mostra a la imatge inferior. Primer la pestanya de la dreta i després emboliquem la part central amb les dues de l’esquerra.

Plecs

5. Amb la cola de barra enganxem l’últim plec amb el triangle principal (on es veuen les flors).

A més a més, podeu organitzar un dia espectacular perquè no ho oblidi mai. En aquest blog t’expliquem altres idees per a complementar aquest ram de paper.