• Español
  • Català

Noticias

Com organitzar la millor festa de l’escuma; diversió i seguretat amb SoyLaFiesta

Després d’uns mesos on tot el món s’ha paralitzat, sembla que a poc a poc tornem a la normalitat. Arriba el moment de gaudir d’una de les festes més especials de l’estiu, és la nostra festa preferida i segurament la festa preferida de molts nens i nenes: la festa de l’escuma!

Des de SoyLaFiesta volem recordar que hem de tenir cura i tenir en compte les precaucions necessàries i sempre mantenir les normes de seguretat establertes per la seguretat de tothom.

Fer una bona festa de l’escuma és tot un repte, per això en aquest post us expliquem tot el que es necessita per fer la millor festa de l’escuma per a nens i no tant nens.

  1. El canó d’escuma. És l’element bàsic d’una festa de l’escuma, tot i que no és l’únic. Llogar un canó d’escuma pot sortir rentable però no és tan divertit si no va acompanyat dels punts que us comentem a continuació.
  1. Animadors per festes infantils. L’escuma és divertida, si, però és molt més divertida si l’acompanyem de balls, activitats, jocs, i molt més. En una festa de l’escuma organitzada per SoyLaFiesta sempre estan presents els nostres estimats animadors. Ells són els encarregats de dirigir i controlar la festa des del principi fins al final i assegurar la diversió.
  1. La seguretat en les festes d’escuma. Per nosaltres la seguretat dels més petits és el més important. L’escuma que utilitzem en les nostres festes de l’escuma està homologada, té el PH neutre i no irrita la pell ni fa malbé la roba. La nostra prioritat és que els nens s’ho puguin passar bé de la forma més segura possible.
  1. La música, element clau de les festes infantils. Us imagineu una festa de l’escuma sense música? Aquests dos conceptes sempre van de la mà, per això a més dels elements bàsics, les nostres festes sempre van acompanyades de la millor música.
  1. Material per una festa de l’escuma. Tenim en compte fins a l’últim detall. Comptem amb un equip i materials altament qualificats perquè puguis tenir la millor festa de l’escuma!

Tenint en compte els aspectes comentats, a SoyLaFiesta aconseguim la festa de l’escuma perfecta. Quins altres avantatges té llogar una festa de l’escuma amb nosaltres?

  • Pots gaudir d’una festa original i divertida mentre et refresques.
  • Les nostres festes de l’escuma són aptes per a tots els públics: escoles, ajuntaments, càmpings, festes privades… i molt més!
  • Tenim el servei de festes de l’escuma disponible a Costa Brava, Catalunya, Península, Balears i Andorra.

Així i tot, sabem que les festes de l’escuma poden ser difícils de realitzar, sobretot per aspectes tècnics com l’espai o el subministrament elèctric o d’aigua. No tothom pot disposar d’aquests elements, per això us volem explicar una alternativa igual de refrescant i divertida a les festes d’escuma.

Els inflables amb piscina: la millor alternativa a les festes de l’escuma.

Sense cap dubte, els inflables amb piscina són la revolució de l’estiu. El lloguer d’inflables amb piscina està de moda i no ens estranya. Els inflables sempre són molt bona opció com a element principal en una festa i a l’estiu triomfen els inflables amb piscina.

A SoyLaFiesta disposem d’inflables de tota mena perquè, tinguis l’espai que tinguis, es pugui adaptar a la teva festa. Tenim inflables amb piscina gegants, amb dos tobogans o una gran rampa, i són ideals per a grans espais i festes amb molts nens. Si prefereixes un inflable més petit, també tenim lliscadors, aptes per a grans i petits i genials per fer jocs i carreres.

La millor part de llogar un inflable amb piscina és la quantitat de jocs que es poden fer. En aquests casos, la presència d’un animador sempre és positiva, ja que ajuden a conduir les diferents activitats que es poden fer.

La seguretat també és un factor a tenir en compte quan llogues un inflable per això el nostre servei de lloguer d’inflables inclou: el muntatge i recollida de l’inflable, un monitor i la responsabilitat civil.
Si tens qualsevol dubte amb els nostres serveis de festes de l’escuma o lloguer d’inflables amb piscina, escriu-nos a info@soylafiesta.com i et donem tota la informació. Aquest estiu, t’organitzem la festa més divertida i refrescant!