• Español
  • Català

Comunions

 

Per a comunions oferim xou de pallassos i animadors, jocs inflables, personatges, toro mecànic, minidiscoteques, tallers de pintar cares i decoracions amb globus entre altres serveis. Anem a domicili o al lloc on realitzis la festa.
Les nostres animacions infantils, espectacles, música, jocs, balls, coreografies, xou de pallassos, actuacions variades, personatges i inflables per a comunions pots reservar-les a partir del 7 de gener de cada any.
Portem el nostre servei d’animadors, pallassos, personatges i inflables per a aniversaris a Barcelona i també als voltants, Gavà, Castelldefels, Hospitalet, Badalona, Terrassa, Sabadell, Sant Cugat, Manresa, Mataró, Santa Coloma, Cornellà, Girona, Platja d’Aro, Palamós , Olot, Roses, Figueres, Tarragona, Lleida i Osca.
Els nostres animadors per a comunions a Barcelona, són molt divertits i als llocs on van realitzen animacions variades, interactives, musicals i molt entretingudes.
Per què triar Soylafiesta.com?
Perquè les animacions són amb música, amb tots els materials inclosos, amb una gran varietat de jocs i balls, perquè busquem riures, sempre destaquem al nen de la festa que és el veritable protagonista,  perquè tenim molts anys d’experiència i perquè les animacions són per a totes les edats. Oferim també mini discoteca i balls amb coreografies, regal de samarretes i premis.
Si busques una animació infantil per a totes les edats, els nostres animadors i pallassos s’encarregaran de fer que la vostra comunió sigui un èxit.

Gran varietat d’activitats amb animadors, inflables i pallassos per a aniversaris a Barcelona, xous, actuacions, espectacles, animacions infantils, festes per a nens a domicili amb molts riures i diversió.

CONTACTA AMB NOSALTRES