• Español
  • Català

Noticias

Dia de la mare

Des de fa molts anys es celebra el dia de la mare i sempre és el primer diumenge de maig. Aquest dia tan especial és una manera de lliurar-los un homenatge. Us deixem diferents idees per fer-li un regal o detallet per poder retornar-li una mica del seu amor entregat:

Detalls pel dia la mare
Una bona manera d’expressar la nostra afecció cap a la mare és fer-li un regal. Però això no significa que se li hagi de comprar quelcom. Les mares el més segur és que valorin el regal elaborat pels seus propis fills independentment de l’edat que tinguin. Una bona idea són els regals fets a mà:

  • Targetes decorades pels nens
  • Cors amb cartolina de color
  • Àlbum de fotos
  • Flors de paper

Plans per organitzar
Durant el dia de la mare podeu fer una escapada fora de casa amb tota la família. Excursions, passeigs amb bicicleta, pic-nic, una sessió de fotos, etc. No és necessari tenir molta imaginació per passar-ho d’allò més bé.

Un àpat especial
Una altra sorpresa que es pot fer a les mares és preparar un dinar o sopar especial, organitzat pel nen/nena i el pare. Podeu fer des de l’esmorzar, el dinar amb alguna recepta especial, un pastís de postres o algun altre postres que li agradi molt. També, es pot buscar un restaurant o lloc especial per fer la celebració.

Un regal
També és una bona oportunitat per comprar alguna cosa que fa temps que li fa il·lusió i així fer-li també una bona sorpresa.

Segurament tot el que penseu serà tot un èxit, perquè són mares i les mares saben apreciar l’estima i la il·lusió de tot el que facin els seus fills/filles en aquest dia.

I si bé necessiteu qualsevol cosa des de SoyLaFiesta, ja ho sabeu, us podem ajudar en la decoració i l’animació amb pallassos, inflables, minidisco, etc. No dubteu en contactar-nos.