• Español
  • Català

Noticias

Disfressar-se en família mai ha sigut tan divertit!

El Carnestoltes és una celebració popular que té lloc abans de la quaresma, entre febrer i març segons cada any. Combina elements com ara disfresses, desfilades i festes al carrer. I aquest any el Carnestoltes ja està a la vista… Ep, espera! El! Encara no tens disfressa?

Aquesta és una gran oportunitat per a passar un moment divertit en família i per descomptat, disfressar-se! Sempre hi ha algun despistat que fins a l’últim moment no se’n recorda de fer-se un vestit ben vistós i, per aquest motiu, us presentem algunes idees fàcils per a fer el mateix dia.

Superherois i superheroïnes per un dia.

Convertir-te en un superheroi que salvarà el Carnestoltes dels dolents és tan fàcil com trobar un tros de tela vermella per a fer una capa i un antifaç. En sortir de casa us vestiu amb uns texans i una samarreta blava i així només arribar a la cavalcada ús transformeu en un superman o superwoman amb tot el seu equip.

Defenseu-vos com les tortugues ninges.

Aquesta opció és ideal si us agrada pintar-vos la cara. Necessiteu una pintura de cara verda per a caracteritzar-vos bé. Si li voleu donar un toc més especial, agafeu un jumbo negre i pinteu-vos un somriure ben gran i unes celles marcades. Només us faltarà un antifaç amb tela negra i una samarreta verda.

Així d’estupendus i estupendes podeu estar  per a sortir al carrer durant el carnestoltes i fer remor i xerinola. Pot llegir un altre post a on expliquem el que podeu fer durant la celebració.

Esperem que us hagin agradat les nostres propostes de disfressa en família. Recordeu per l’any que ve, preparar-vos amb una miqueta d’antelació perquè aquestes dates siguin la bomba. 

SoyLaFiesta som especialistes en diversió. Com bons professionals el nostre servei és una bona idea per a passar un moment genial. Realitzem animacions infantils adaptades a la temàtica que vosaltres proposeu. I no faltarà de res: música, jocs, tallers de pintar cara. Tot allò que imagineu per una festa de Carnestoltes, l’equip de SoyLaFiesta s’encarrega.