• Español
  • Català

Noticias

El castell inflable més gran del món

Hi ha gent que és apassionada de les excursions o dels scape rooms; i d’altre els hi encanta l’experiència dels inflables! Si estàs llegint això segurament ets un d’ells.

A qui no li agradaria viure l’aventura d’un castell inflable ple de diversió? Són atraccions tant per petits com grans, a on pots disfrutar d’una experiència en família i amb el grup d’amics.

Sabies que existeix un tour que inclou els castells inflables més grans del món? Per a treure-li el dubte als més curiosos, The Big Bounce America és una atracció que inclou des de tobogans gegants a cistelles de bàsquet. 

Dins el castell, compta amb un DJs girant al centre punxant els seus millors temes. També organitza jocs i competicions que succeeixen al voltant a mesura que tot rebota.

És tan gran que necessita un edifici sencer per a guardar tots els materials que necessiten.

A Soy la Fiesta ens apassiona el món dels inflables, i intentem no quedar-nos enrere. Disposem d’una gran varietat de castells inflables de diferents mides. 

N’hi ha amb tobogan, castell d’obstacles, inclús un toro mecànic. Segur que els més grans també gaudiran de l’experiència. 

La diversió està assegurada amb un inflable a la teva festa.

Per garantir que l’experiència serà 100% divertida, cal garantir la seguretat. És per això, que els nostres inflables compleixen els requisits de seguretat obligatoris. A més, oferim serveis d’animació junt amb els jocs inflables, així l’’equip professional del sector també s’encarregarà de vigilar i controlar per fer que sigui un moment sense preocupacions.

Pots convertir la teva festa en una experiència única a Girona, Barcelona, Tarragona, Lleida, i altres ciutats. 

Ah! per cert,  si la teva festa està fins a 50 km de Platja d’Aro, el transport està inclòs en el preu.

 Més informació i contacta’ns aquí!