• Español
  • Català

Festes de Nadal

 

Disposem de variades opcions d’animació per a les tradicionals festes de Nadal a les escoles. Des de la típica visita de Pare Noel, per fer lliurament de regals, els shows musicals amb personatges infantils vestits adequadament per a l’ocasió, grups de elfs, shows de pallassos o  a discomòbil amb animació, són algunes de les nostres possibilitats per ajudar a que la festa de Nadal de l’escola sigui molt divertida.
Treballem a Barcelona, Girona, Tarragona, Lleida i voltants, portant tota la nostra professionalitat i experiència perquè gaudeixin tant nens com adults.
Organitzem i executem casals nadalencs amb tallers, inflables i espectacles per a escoles, comunitats i petits ajuntaments, disposats a oferir als seus nens unes vacances hivernals diferents.
Els nostres pallassos, animadors, personatges Disney, tallers de manualitats diversos, jocs inflables, toro mecànic, elfs, discomòbils i concursos, recorren durant aquests dies, varis punts de la geografia catalana portant l’oci i l’entreteniment als nens que ho necessiten.

CONTACTA AMB NOSALTRES