• Español
  • Català

Festes Escolars

Contractacions

sol·licita pressupost

Clic aquí

 

Som especialistes a dissenyar, muntar i executar solucions d’animació per a festes escolars a Girona, Barcelona, Tarragona, Osca i les Illes Balears. Disposem d’equips, materials, i monitors que ens permeten atendre els requeriments d’escoles i col·legis per animar les seves festes de:

Per a cada celebració oferim una solució. Amb els nostres pallassos, animadors, personatges Disney, princeses, Xous musicals, jocs inflables, discomòbil amb animació, cercaviles, batucada, Papà Noel, monitors, decoracions amb globus, toro mecànic, festa de l’escuma i molt més. Aconseguim portar l’alegria i diversió que totes les festes necessiten.
Col·legis de Barcelona, Girona, Terrassa, Sant Cugat, Blanes, Platja d’Aro, Sant Feliu de Guíxols, Palamós, Sant Quirze del Vallés, Les Franqueses, Santa Cristina d’Aro, Badalona, Argentona, Gavà o Castelldefels porten més de 15 anys confiant les seves festes en Soylafiesta.com.
La nostra millor targeta de presentació és l’experiència i els resultats obtinguts durant tot aquests anys; la confiança demostrada per les AMPAS de Col·legis com Jesús María de Guinagueta, Jesús María de Sant Gervasi, Cor de María de Blanes, Vedruna de Terrassa, Els Estanys de Platja d’Aro, Ramón Llull del Prat de Llobregat o Verge de Montserrat de Cornellà, que cada any ens conviden a estar presents a les seves festes ens imposen intentar superar-nos cada dia.
Busquem crear solucions personalitzades, atenent a les edats, l’espai disponible, el pressupost i l’objectiu a aconseguir, sempre donant el millor perquè les festes resultin un èxit.