• Español
  • Català

Fi de Curs

 

El servei estrella de Soylafiesta.com és el disseny, muntatge i execució de festes de final de curs per a escoles de Barcelona, Girona, Lleida, Tarragona, Osca i voltants.
La nostra experiència en aquest tipus d’esdeveniments, la infraestructura de materials, vehicles, equips de so, varietat de jocs, xous, espectacles i un equip de 40 monitors ens converteix en una de les millors empreses que ofereix aquest servei.
Disposem de show de pallassos, animadors, conta contes, tallers diversos, jocs inflables, toro mecànic, show musicals, festes de l’escuma, discomòbil i l’experiència de molts anys desenvolupant aquesta professió. Tots els nostres serveis poden combinar-se com es prefereixi segons la idea de festa que vulgui aconseguir.
Ens diferenciem d’altres empreses perquè oferim la organització integral de la festa de final de curs: el disseny, el muntatge, la coordinació i execució són la nostra responsabilitat.
En el nostre currículum compta amb festes escolars multitudinàries de més de 1200 assistents, on s’han desenvolupat més de 20 activitats simultànies diferents, per a nens de totes les edats, on les famílies assisteixen per viure una festa senzillament espectacular.

Creem solucions personalitzades i exclusives per a cada cas en particular, atenent el perfil de les famílies, les edats, els espais, la durada i el pressupost disponible.
Les activitats, els jocs, els entreteniments, els espectacles i xous que s’inclouen en els packs estan dotats de flexibilitat per ser modificats davant qualsevol situació imprevista.
Valent-nos de la nostra experiència i professionalitat, proposem, suggerim i assessorem a les AMPES, però sempre, són elles qui tenen la última paraula.
Les reserves de dates per a festes de final de curs estan obertes a partir del mateix dia de començament del curs escolar, moment en què les AMPES reprenen la seva tasca.
Si desitges que la vostra escola tingui una festa de final espectacular i diferent no dubtis a posar-te en contactar amb nosaltres al tel. 696127620 o via mail si ho prefereixes. També pots seguir el següent enllaç i completar el nostre formulari de contacte. Quant més detalls puguis proporcionar-nos millor podrem ajudar-te.

Tots els nostres inflables estan fabricats sota la normativa UNE-EN-14960:2014 i compleixen amb totes les normes de seguretat. Tots els serveis de Soylafiesta.com inclouen Segurança de Responsabilitat Civil.

<
CONTACTA AMB NOSALTRES