• Español
  • Català

Noticias

Frozen II: del cine a la teva festa.

Aquest hivern han tornat al cinema els nostres amics de Frozen. Elsa, Anna i Olaf s’embarquen en una nova aventura gelada i emprenen un viatge a un bosc llunyà per conèixer la veritat sobre un antic misteri del seu regne.

El regne d’Arendelle està ple de fantasia i màgia. La festa i entreteniment tampoc hi falta perquè les seves celebracions estan plenes de diversió, jocs i rialles.

L’ última pel·lícula es situa 3 anys després que Elsa va ser coronada reina d’Arendelle., Des de l’estrena de la primera: Frozen, el regne del gel, han passat set anys i tot i que sembla molt de temps  encara seguim estimant a tots els seus protagonistes i els més petits recorden les seves aventures. Ara, l’Elsa ja és una miqueta més gran i es pregunta d’on provenen els seus poders màgics. Per aquest motiu, i amb la companyia dels seus amics ha de deixar el seu poble per a trobar la veritat i així començar un nou món d’aprenentatges. 

Frozen s’ha convertit en un personatge estrella i el més reclamat per els nens i nenes. És per això que per la seva festa aniversari, comunions, batejos o fins i tot en casament que es vol fer una sorpresa als més menuts portar el personatge Frozen i que aparegui per sorpresa és un moment màgic que sempre quedarà en el record. 

A SoyLaFiesta disposem del personatge Frozen i dels seus amics i t’ajudem a organitzar la seva aparició per sorprendre als més petits. 

A més a més, si desitges que la visita d’algun altre personatge al teu esdeveniment et convidem a visitar tota la família SoyLaFiesta que la trobaràs nostra pàgina web.

Oferim el servei de personatges, princeses i superherois a Platja d’Aro (Costa Brava), Catalunya, Península, Balears i Andorra. No perdis l’oportunitat de que el teus fills i filles coneguin els seus personatges preferits. Vols més informació, contacta’ns.