• Español
  • Català

Noticias

Gimcana i activitats per la festa de fi de curs

Tots sabem que per organitzar quelcom s’ha de fer amb antelació i comptar d’una previsió perquè l’esdeveniment surti com s’havia planejat.

Amb el mes de març començat, els dubtes del que es farà a la festa de fi de curs apareixen a sobre la taula. Tant si és una festa interna de l’escola com una que assisteixin familiars dels nens i nenes, és importants tenir diferents opcions a valorar. 

Des de Soy La Fiesta us plantegem una festa inigualable. Organitzem íntegrament l’esdeveniment: disseny, muntatge, coordinació i execució.

Una opció a proposar és una gimcana. És una elecció molt encertada si el que es pretén és fomentar el treball en equip per a promoure la integració, la igualtat, l’aprenentatge i sobretot, la diversió.

A més a més de tots els valors, consisteix a realitzar diverses proves on els grups s’enfronten entre ells o també, es pot considerar com a una alternativa una gimcana col·laborativa en la qual no es competeixi entre els equips i que les diferents proves siguin jocs cooperatius, creativitat, etc. Mentre que la primera opció guanya el millor grup, la segona es premia a tots si han superat els obstacles.

Considerem que la diversió en equip és fonamental per al desenvolupament personal de cada nen i nena. Acabar un curs escolar amb una gran festa, premia als alumnes pel seu esforç i marca l’inici d’un bon estiu.

Cada cas i cada escola és diferent. És per aquest motiu que creem solucions personalitzades i exclusives perquè tothom gaudeixi de l’últim dia escolar del curs.

Si esteu interessats a contractar els nostres serveis, les reserves ja estan obertes. Podeu contactar a través dels telèfons 972816031 i/o 696127620, a través d’aquest formulari de la nostra web o enviant un e-mail a info@soylafiesta.com