• Español
  • Català

Noticias

Idees per celebrar un carnaval original i divertit per als nens

El Carnaval és una festa per a tota la família, encara que sí que és veritat que els que més gaudeixen disfressant-se són els nens. Si vols que els més petits de la casa passin una festa inoblidable, et proposem diverses idees per fer la festa més divertida.

Servei d’animació i tallers

Contractar un servei d’animació com SoyLaFiesta pot ser una bona idea per passar una estona genial. Ens adaptem a qualsevol estil de festa. Inclòs pots recórrer a tallers que ajudin als petits a desenvolupar les arts plàstiques i és una forma entretinguda i diferent de passar una festa. Podran fer la seva pròpia màscara i els hi prepararan activitats de tota classe i adaptades a la seva edat.

ideas carnaval soylafiesta

Que no falti la música!

Existeix l’opció d’encarregar una disco mòbil si el que més els hi agrada als vostres fills és ballar. Passar un matí o una tarda amb els nens del barri o de l’escola ballant, pot fer que es converteixi en un dels millors carnavals que recordin.

En bona companyia

En realitat el que més els hi agrada als nens és passar aquestes festes amb els seus pares i els éssers més estimats. Una idea magnífica i original per passar-ho tots ben junts és fer una disfressa en grup. Pots escollir una temàtica i anar tots disfressats del mateix tema, o bé, representar una família televisiva o de dibuixos animats. Inclòs pots unir la teva família amb una altra o amb més amics i representar un veïnat sencer o el repartiment sencer d’una sèrie o pel·lícula. El millor és que sigui una idea original i divertida.

Apuntar-se a un concurs de disfresses o a una rua és la motivació perfecta per crear noves idees amb la teva imaginació i escollir el vestit més original. Aquestes activitats faran del teu carnaval una festa divertida i inoblidable per als nens. No dubtis comptar amb els nostres serveis per un carnaval genial!