• Español
  • Català

Noticias

Jocs amb globus d’aigua

L’agost ja ha arribat i un dels clàssics que mai passen de moda és jugar amb globus d’aigua.  A SoyLaFiesta us mostrem diferents jocs per poder jugar amb els globus d’aigua amb els quals jugar i passar-ho d’allò més bé amb la família i amics.  

 

Sense mans

Fer grups de dues persones i heu de fer una carrera fins a la línia de meta portant el globus enmig del front. No s’hi val utilitzar les mans, si us cau el globus o feu servir les mans la parella queda desclassificada. El repte més important que no us caigui el globus i exploti.

 

Sang – Stop 

Una persona es posa al mig en una rotllana, aquesta té un globus a la mà, el tira enlaire i ha de dir el nom d’una persona que es troba en el grup. La persona que han cridat a de correr agafar el globus  mentre els altres participants. Un cop la persona agafa el globus diu a stop i tothom s’ha de quedar quiet, després ha d’intentar tocar alguna persona participant amb el globus.

 

Bomba aquàtica 

Es fa una rotllana i un nen o una nena es posa al centre de la rotllana. Es tracta de passar-se el globus d’aigua mentre el del mig va comptant fins a 60. Quan arriba a 60 crida: BOMBA! i el nen o la nena que en aquell moment tingui el globus  d’aigua a la mà se li explotarà el globus al cap i quedarà eliminat. La persona eliminada s’estira a la rotllana i els que queden vius hauran de saltar per sobre de la persona per passar-se el globus. Així, successivament fins que quedi un guanyador o una guanyadora. 

 

Amunt

Tots al mig del cercle i el que li toca parar diu: AMUNT i diu el nom d’un company. Llança el globus d’aigua en vertical i el company amb aquell nom ha d’intentar agafar el globus. Si ho aconsegueix sense que exploti continua el joc, en cas contrari, queda eliminat.

 

En SoyLaFiesta tenim monitors especialitzats que us poden ajudar a dinamitzar les activitats, i si es vol anar més enllà dels jocs d’aigua tenim tots els elements per fer una festa de l’espuma on els més petits siguin els reis de la festa i les més petites les reines!