• Español
  • Català

“SALCHICHON i PILDORITA”

Parella de pallassos animadors amb mes de 20 anys d’experiència portant alegria, diversió, entreteniment i molts riures a les festes i esdeveniments infantils. El seu singular estil d’entretenir els diferència, simplement perquè… ofereixen una forma “diferent” d’animació. El xou es destaca per: Ser completament interactiu, colorit i molt musical. Els seus jocs, la varietat i la flexibilitat d’adaptar-se a cada cas en particular fa que les seves animacions siguin especials. Xou per a totes les edats. Simplement entretenen jugant.

“Salchichon i Pildorita” realitzen el seu espectacle en tot tipus d’esdeveniments, des d’aniversaris, comunió, bateig, noces i tot tipus de festes familiars. També adapten el seu xou a festes populars, comunitats, ajuntaments i tot tipus d’esdeveniments públics.

Si vols un espectacle de qualitat, amb un resultat excel·lent, per a una festa familiar o per a un gran esdeveniment, no dubtis a contractar l’espectacle dels pallassos “Salchichon i Pildorita”.

L’èxit està garantit!

“Salchichon i Pildorita” porten tot el material necessari per realitzar el seu espectacle (*AMPLIFICACIO, MUSICA, MATERIAL DE JOCS …).