• Español
  • Català

Noticias

Prepara un final de curs sorprenent amb SoyLaFiesta

Un any més ens trobem que s’acosta la festa de final de curs. Aviat els alumnes estaran al tercer trimestre i a SoyLaFiesta volem organitzar la vostra festa de final de curs. Una festa amb amics i família on celebrem la dedicació, l’energia i l’esforç que cada dia els alumnes hi dediquen per aprendre.

SoyLaFiesta té molts preparatius pensats per aquells més petits i els no tan petits. Així que avui us expliquem tots els tipus d’animacions de festes de final de curs que podeu organitzar amb SoyLaFiesta.

  1. Inflables: a tots els nens els hi encanten i és un dels millors elements per a una festa de final de curs. Hi ha diferents models d’inflables els quals podeu veure a la nostra web: https://www.soylafiesta.es/es/alquiler-de-hinchables-infantiles/
  2. Pintacares: la idea de proposar els nens pintar-se la cara dels seus personatges preferits procedents de sèries, pel·lícules o el món del còmic causa furor.
  3. Globoflèxia: les figures que es creen a partir de globus són una opció factible perquè els nens s’emportin un record. Els nostres pallassos saben com convertir els globus en animals, flors i corones.
  4. Animadors i personatges infantils: l’espectacle dels animadors i els personatges aclaparen un munt d’espectadors i encanten als més petits.
  5. Show musical: disposem d’espectacles de màgia i fantasia emprant la música. És un dels aspectes més destacats on els nens ballen i canten les seves cançons preferides com els shows de Frozen, Mickey y sus amigos, Blancanieves y los siete enanitos o Los Minions.

 

Finalment, pots incorporar un element sorpresa: la festa de l’espuma, on es dóna la benvinguda a l’estiu i els nens s’acomiaden amb alegria i emoció.