• Español
  • Català

Noticias

Tot el que vulguis i més!

S’acosta el bon temps i desitgem sortir i passar-ho bé. És per aquest motiu que tenim ganes de festa! Amb SoyLaFiesta hi ha infinitats de possibilitats per fer una festa única i preparar-ho tot pot resultar fins i tot divertit.

Amb SoyLaFiesta la decoració no et faltarà. Disposem de globus d’heli, de diferents colors i diferents mides. A més a més, podem fer-hi formes, és a dir, podem fer animals, flors i fins i tot noms de persona.

Per l’animació tampoc us heu de preocupar gaire, ja que a SoyLaFiesta tenim tot el necessari per distreure als petits i als no tan petits. Adeqüem la festa a l’ambient i a totes les edats. Hi ha pallassos, animadors, personatges infantils, globoflèxia i shows musicals dels personatges més reconeguts.

 

No ens oblidem de l’activitat estrella de les festes: els inflables. A tots els nens els hi encanten! Nosaltres disposem de diferents mides i de moltes varietats de castells com per exemple: jocs interactius de conus, de punteria, pilotes Zorb-Ball, ludoteca i carpes inflables. A qualsevol lloc pots tenir el teu inflable. En SoyLaFiesta ens ocupem d’assessorar-te quin és l’inflable que et pot anar millor en funció de quina activitat vulguis fer o espai el qual disposis.

 

Si voleu fer una festa, ja ho sabeu SoyLaFiesta ens desplacem per tota Catalunya i ens impliquem perquè el teu dia sigui una ocasió especial.

Estarem encantats de saber les vostres propostes i  poder-vos ajudar a muntar una festa inoblidable!