• Español
  • Català

Noticias

Una comunió divertida

El període de comunions s”acosta i si encara no tens molt clar com celebrar-ho, en aquest post t’expliquem com sorprendre els nens i les nenes organitzant una comunió divertida perquè s’emportin un bon record.

Els infants esperen amb il·lusió aquest dia tan especial. Però a vegades, els pares, tot i la il·lusió del dia, també ho veiem d’una altra manera perquè veiem tots els detalls que s’han d’organitzar per tal de realitzar un dia únic i això a vegades pot comportar estrès i mals de caps.

Per tal que la comunió sigui un èxit, a més a més de pensar en el vestit, les sabates, el pentinat i el menjar el més important és organitzar comunions divertides perquè els més petits i petites s’ho passin d’allò més bé.

SoyLaFiesta et volem ajudar a planificar el més essencial per l’esdeveniment així que us facilitem algunes idees:

Decoració: Tant si es fa a l’interior o a l’exterior el més important és saber adequar l’ambient de comunió. A SoyLaFiesta disposem de globus, cornelles i molts detalls de comunió. Juntament, pots afegir quelcom més que li agradi al teu fill: pirates, superherois, princeses, animals, etc.

Animació: ara que ja tens l’escenari pots començar a animar l’ambient. El més important és que els nens s’entretinguin. Aleshores podries incorporar mags, pallassos, globoflèxia, pinta cares, inflables, etc.

Finalment, SoyLaFiesta ofereix el servei de mini disco per tal de fer saltar i ballar als nens i que s’ho passin d’allò més bé amb les seves cançons preferides.

Així que no esperis més i evita anar a última hora perquè aquest dia sigui tot un èxit.

Post Tags - , , , ,