• Español
  • Català

Noticias

Viu el millor carnaval amb SoyLaFiesta

SoyLaFiesta som especialistes en animacions i festes infantils i per això una de les nostres festes preferides és carnaval. Ens encanta veure a tots els nens disfressats dels seus personatges preferits i acompanyar-los amb música, balls i molts jocs i diversió.

Pots gaudir del teu millor carnaval amb tots els serveis que SoyLaFiesta ofereix:

carnaval 2019 soylafiesta desfile carnaval

En primer lloc, el més important és tenir una bona disfressa. SoyLaFiesta ofereix tallers de manualitats perquè els nens puguin crear les seves pròpies mascares i accessoris per a les seves disfresses. A més a més també disposem de professionals en maquillatge artístic que poden complementar de manera especial la seva disfressa.

L’activitat principal: cercaviles i desfilades de carnaval. Una de les activitats més divertides de carnaval és participar en la desfilada i ballar al ritme de la música mentre veus a tot el món amb disfresses diferents al teu voltant. Amb SoyLaFiesta, a més, es poden afegir a la festa batucades i xanques.

Un altre dels serveis estrelles són les festes de disfresses, sobretot per a grups grans. SoyLaFiesta s’ocupa de l’animació amb el seu show de pallassos, també de diverses activitats, música, jocs…i a més a més tots els animadors van disfressats segons la temàtica de la festa!

Et donem algunes idees perquè el teu carnaval sigui la millor festa!

  • Concurs de disfresses: pot ser a la més original, el més divertit, el més treballat...És molt divertit veure la creativitat de pares i nens per realitzar les seves disfresses!
  • Discomòbil: la música no pot faltar en cap festa! Ens ocupem de tot l’equip necessari, llums, so. animació...perquè els nens ballin sense parar!